Tentsile teltan vuokrausta Porvoossa

Tentsile teltan vuokrausta Porvoossa

Vuokraa TENTSILE  puuteltta Elämyspoukamasta ja koe aivan uudenlöainen yö kun ripustat Tentsile teltan puiden varaan. Elämyspoukamasta löytyy 5 Tentsile Stingray mallin telttaa joten voit vuokrata Tentsile teltat isommallekin ryhmälle. Saat meiltä vinkit Tentsile teltan asennukseen ja Tentsile teltan mukana tulee erittäin havainnoiliset pystytys ohjeet.

Muistathan varmistaa että saat ripustaa Tentsile teltan valitsemaasi paikaa maanomistajalta.

Vuokraa oma saari Tentsile telttaleirin tukikohdaksi

Meiltä voit vuokrata myös oman saaren johon mahtuu 2-3 Tentsile telttaa. Saaresta löytyy myös laavu ja puucee. Saari toimii oivana tukikohtana Tentsile leirille. Vietä rentouttava viikonloppu kavereiden kanssa tai perusta Tentsile leiri kalastuspäivien tukikohdaksi. Tarvitteessa voit tiedutella meiltä myös kuljetusta saarella. Yhdistä Tentsile teltan vuokraus vaikka kajakkivuokraukseen.

Sauna & majoitus

Yhdistä veneretkeen rentouttava saunailta. Elämyspoukamasta löytyy useampi saunaosasto paljuineen missä on mukava rentoutua päivän päätteeksi.

Vai jäisitkö yöksi?

Elämyshotelli Poukama on ainutlaatuinen hotelli Porvoossa! Hotellihuoneiden lisäksi voit valita majoitukseen vaikka Tentsile puuteltan joko saaressa tai Hotellin läheisyydessä.

Olemme lähellä

Emäsalontie 152
06950 Porvoo
020 733 0000
tapahtumat(at)elamyspoukama.fi

Olemme vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Tentsile teltat vuokralle Porvoossa

VUOKRAA TENTSILE TELTTA

Elämyspoukama - Emäsalontie 152 - 06950 PORVOO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste