Melontaretki Porvoon saaristossa

Pyörävuokraus Porvoossa

Vuokraa polkupyörä ja lähde tutustumaan Porvooseen.  Elämyspoukamasta voit vuokrata laadukkaat fatbiket sekä Kickbiket. Vuokrattavana myös sähköavusteiset Kickbike potkupyörät. Vuokrattavat polkupyörät ovat helppokäyttöisiä ja ovat sopivia myös aloittelevalle pyöräilijöille.

Vuokralle voit valita joko FATBIKE polkupyörän tai KICKBIKE potkupyörän. Kysy myös retkieväitä polkuvuokrauksen yhteydessä.

Ei aikaisempaa pyöräilykokemusta?

Polkupyörän vuokraus soveltuu heille, joilla on ennestään jonkin verran pyöräilykokemusta. Aivan kokemattomille suosittelemme ohjattuja pyöräretkiämme tai ohjattuja pyöräkokeiluja.

Näissä ammattitaitoiset ja koulutetut ohjaajamme neuvovat sinua melonnan perusteissa ja huolehtivat turvallisuudestasi ja pääset uuden harrastuksen saloihin nopeasti kiinni.

Pukeuduthan pyöräilyyn niin, että olet suojautunut kylmältä, roiskeilta ja porottavalta auringolta. tarvittessa voit kysyä lisätietoja myyntipalvelustamme ennen kajakin vuokrausta. 

Polkupyörän vuokraaminen onnistuu alla olevista upotuksista.

Tervetuloa pyöräilemään Porvooseen !

Sauna & majoitus

Yhdistä veneretkeen rentouttava saunailta. Elämyspoukamasta löytyy useampi saunaosasto paljuineen missä on mukava rentoutua päivän päätteeksi.

Vai jäisitkö yöksi?

Elämyshotelli Poukama on ainutlaatuinen hotelli Porvoossa! Hotellihuoneiden lisäksi voit valita majoitukseen vaikka Tentsile puuteltan joko saaressa tai Hotellin läheisyydessä.

Olemme lähellä

Emäsalontie 152
06950 Porvoo
020 733 0000
tapahtumat(at)elamyspoukama.fi

Olemme vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Pyöräily sopii kaikille!

Polkupyöräily parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Kun tekniikka on kohdillaan, pyöräily on kokonaisvaltaista liikuntaa, joka vahvistaa keskivartaloa, jalkoja ja käsiä – koko kehoa.

Polkupyöräily sekä perinteisellä polkupyörällä, että kickbikella sopii erityisen hyvin toimistotyötä tekeville, sillä se pistää selän kiertämään puolelta toiselle ja vahvistaa tärkeitä tukilihaksia.

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste