Värikuulapeli Porvoo

Vauhdikkaat värikuulapelit Porvoon saaristossa

Elämyspoukaman ohjatut värikuulapelit saavat  hymyn nousemaan jokaisen kasvoille. Värikuulapelialue on rakennettu Elämyspoukaman pihapiirissä olevaan metsikköön. 

Hiivi, syöksy, tai ryömi!

Värikuulapeliä jokainen pelaa omalla tyylillään ja joukkueen hyväksi jokaisen panos on yhtä tärkeä. Värikuulpelin lomassa on mukva pitää taukoa laavulla joka sijaitsee aivan värikuulapelikentän vieressä. 

Ammattitaitoiset ja koulutetut ohjaajamme neuvovat sinua pelivälineiden käytössä ja huolehtivat turvallisuudestasi koko värikuulapelitapahtuman ajan. 

Värikuulapelit polttariohjelmaksi tai kaveriporukan viikonloppuun

Värikuulapeli sopii erinomaisesti vaikka polttaripäivän ohjelmaksi tai vaikka kaveriporukna viikonloppuun. Värikuulapeliturnausta on mukava muistella pitkään.

Sauna & majoitus

Yhdistä veneretkeen rentouttava saunailta. Elämyspoukamasta löytyy useampi saunaosasto paljuineen missä on mukava rentoutua päivän päätteeksi.

Vai jäisitkö yöksi?

Elämyshotelli Poukama on ainutlaatuinen hotelli Porvoossa! Hotellihuoneiden lisäksi voit valita majoitukseen vaikka Tentsile puuteltan joko saaressa tai Hotellin läheisyydessä.

Olemme lähellä

Emäsalontie 152
06950 Porvoo
020 733 0000
tapahtumat(at)elamyspoukama.fi

Olemme vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Värikuulapeliturnaus

Meillä voi järjestää isommankin porukan väkikuulapeliturnauksen. tarvittessa voimme rakentaa toisen värikuulapelikentän. Ohjaajat tuomaroivta värikuulapelit ja turnaus huipentuu finaaliin.

Elämyspoukama - Emäsalontie 152 - 06950 PORVOO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste