Melontaretki Porvoon saaristossa

Kajakkivuokraus Porvoon saaristossa

Vuokraa kajakki ja lähde saariston vesille rentoutumaan  omatoimiselle melontaretkelle. Elämyspoukaman vuokrattavat kajakit ovat sopivia myös aloittelevalle melojalle. Vuoralle voit valita joko kajakkiyksikön tai kajakkikaksikon jolla vanhempi voi liikkua myös lapsen kanssa. Kysy myäös retkieväitä kajakin vuokrauksen yhteydessä.

Ei aikaisempaa melontakokemusta?

Om,atoimiset retket soveltuvat heille, joilla on ennestään jonkin verran melontakokemusta. Aivan kokemattomille suosittelemme ohjattuja melontaretkiämme tai ohjattuja melontakokeiluja. Näissä ammattitaitoiset ja koulutetut ohjaajamme neuvovat sinua melonnan perusteissa ja huolehtivat turvallisuudestasi ja pääset uuden harrastuksen saloihin nopeasti kiinni.

Melontakokeilut aloittelijoille

Elämyspoukaman ranta sopii hyvin myös aloittelijoille, sillä alue on suojaisa ja meri tyyni. Aivan aloittelijat pääsevät siten kokeilemaan melontaa turvallisesti.

Meillä on vuokrattavana sekä yhden että kahden hengen kajakkeja, jotka ovat helppoja käsitellä myös aloittelijoille.

Pukeuduthan melontaretkelle niin, että olet suojautunut kylmältä, roiskeilta ja porottavalta auringolta. tarvittessa voit kysyä lisätietoja myyntipalvelustamme ennen kajakin vuokrausta. 

Kajakinvuokraus onnistuu alla olevaista upotuksista.

Tervetuloa melomaan Porvoon saaristoon !

Sauna & majoitus

Yhdistä kajakinvuokraukseen rentouttava saunailta tai jää vaikka koko yöksi. Elämyshotelli Poukama on ainutlaatuinen hotelli Porvoossa! Hotellihuoneiden lisäksi voit valita majoitrukseen vaikka tentsile puuteltan joko saaressa tai Hotellin läheisyydessä.

Olemme lähellä

Emäsalontie 152
06950 Porvoo
020 733 0000
info(at)elamyspoukama.fi

Olemme vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

VUOKRAA Kajakki / yksikkö

Vuokraa kajakki / kaksikko

Melonta sopii kaikille!

Melonta parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Kun tekniikka on kohdillaan, melonta on kokonaisvaltaista liikuntaa, joka vahvistaa keskivartaloa, jalkoja ja käsiä – koko kehoa.

Melonta sopii erityisen hyvin toimistotyötä tekeville, sillä se pistää selän kiertämään puolelta toiselle ja vahvistaa tärkeitä tukilihaksia.

Elämyspoukama - Emäsalontie 152 - 06950 PORVOO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste