Virkistyspäivät

Vuokraa saunatilat Elämyspoukamasta

laitetaanko kiuas lämpenemään?

Etitkö vuokrattavaa saunaa?

Poukaman viihtyisä tilaussauna sopii niin yritysten kokouksiin, tiimipäiviin, kaveriporukoiden rentoihin rientoihin kuin juhlia kruunaamaan. Saunatilaan mahtuu jopa 70 henkeä.

Tilaussaunaan kuuluu yhteinen oleskelutila, suuri sisäuima-allas ja ulkoallas, josta voitte tähyillä saariston kirkasta tähtitaivasta juomia siemaillen.

Miehille ja naisille on omat puku- ja pesuhuoneet sekä saunatilat. Pyyhkeet, pefletit, suihkusaippua ja föönit löytyvät paikan päältä. Omat uikkarit mukaan!

Rantamökissämme on myös oma tilava puu- ja sähkösauna, josta on vain muutama askel idylliselle hiekkarannallemme. 

Meille voi tulla saunailtaa viettämään kauempaakin! Poukamasta on vain alle tunnin matka Helsinkiin ja noin 15 minuutin matka Porvoon keskustaan.

Vuokraa sauna alla olevasta verkkokaupasta


Tilaa huikopalaa saunojille

Voitte myös tilata saunaillan oheen herkullista purtavaa keittiömestarimme Kerstinin keittiöstä. Maistuisiko vaikka upea leikkelelautanen Tyysterin savustamon tuotteista?

 

Varaa ohjelmaa saunaillan oheen Porvoossa

Mitä jos varaisitte saunaillan oheen hauskaa ohjelmaa? Rentoutumista täydentäisi esimerkiksi melontaretki saaristossa tai vauhdikas Porvoon Emäsalon-meriseikkailu, josta sitten jatkaisitte Poukaman vuokrasaunaan?

Tutustu laajaan ohjelmavalikoimaamme >

Heittäydy hotellin vuoteelle

Jos saunan jälkeen ramaisee, voit yöpyä Hotelli Poukamassa! Viihtyisässä Hotelli Poukamassa on 25 2–4 hengen huonetta. Kaikkiaan hotelliimme mahtuu jopa 70 vieraan seurue, ja järjestämme tarvittaessa lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla.

Kurkkaa hotelliimme tästä >

 

Ota yhteyttä >

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste