Skip to main content
Elämyksellistä majoitusta Porvoossa

Elämyshotelli Poukama  

Hotelli Poukama on ainutlaatuinen hotelli Porvoossa. Tarjoamme sikeitä unia keskellä saaristoluonnon rauhaa – vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Hotelli Poukama sijaitsee korkean kallion päällä ja tarjoaa yöpyjille upeat, jylhät maisemat Byvikenin lahdelle.

Historiaa

Porvoo saaristoineen on jo satojen vuosien ajan ollut merkittävä virkistäytymiskohde Suomen vaikutusvaltaisimmille henkilöille ja inspiraatiota hakeville taiteilijoille. Poukaman paikalla sijaitsi ennen Emäsalon kartano, jossa vierailivat mm. presidentti Svinhufvud ja marsalkka Mannerheim. Tarinat kertovat, että juuri täällä nukuttujen öittensä ansiosta he tekivät kaikkein viisaimmat päätöksensä – niin me ainakin itse tykkäämme kertoa.

Erilaisia majoitusvaihtoehtoja

Hotelli Poukaman viihtyisät elämyshuoneet sopivat niin viikonlopun viettoon, kuin pidempäänkin lomailuun.  Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja aivan huoneiden läheisyydessä on täysin varusteltu,yhteiskäytössä oleva keittiö jossa valmistuu maukkaat ateriat koko porukalle. Varattavissa lisäksi laavu grillaukseen.

Vai nukkuisitko Aurora iglu veneessä ?

Meiltä voit varata yöpymisen myös Aurora iglu veneessä. Tutustu lisää !

Isommille ryhmille voimme varata lisämajoitusta Kokoushotelli Poukaman puolelta.

Alueen majoituskapasiteetti mahdollista reilut 70 vierasta. Järjestämme tarvittaessa myös lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla.

Saunan vuokraus

Maistuisiko lämpimät löylyt tilavassa tilaussaunassa? Ehkäpä pulahdus sisäuima-altaassamme tai lämpimässä ulkoporealtaassamme? Tai virkistävä pulahdus meressä?

Tutustu saunatiloihimme ja kysy lisää >

Elämyksiä yöpymisen oheen

Melomaan, kiipeilemään tai pilkkiretkelle? Tai porukalla höyryjä päästelemään värikuularadalle?

Tutustu Poukaman monipuolisiin aktiviteetteihin >