Hotelli loman viettoon saaristossa

Elämyspoukaman huoneet

Hotellissamme on 8 viihtyisää 2–6 hengen huonetta. Lisäksi voit majoittus Tentsile puu teltassa joko pihamaööa tai saaren toisella puolella sijaisevassamme kojhteessa. Kysy myös mahdollisuutta varata oma saari tentsile majoitukseen.

Elämyspoukaman huoneet sopivat erinomaisesti viikonloppuloman viettäjille. Myös auto-, vene- tai polkupyöräreissulla olevat voivat majoittuja mukavan yön meillä.

Hyvin varustellut huoneet

Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja omatoimiset ruokailut onnistuvat mainiosti aivan huoneiden lähellä sijaitsevassa yhteiskeittiössä. Myös laavun grillipaikkaa voit kysyä käyttöösi.

Tervetuloa yöksi meren rannalle!

Elämyspoukaman majoitusvaihtoehdot

  • 4 kpl:tta Meri Deluxe huonetta
    1-4 hlöä
  • 2 kpl:tta Perhehuonetta
    1-6 hlöä
  • 6 kpl:tta Tentsile- telttaa
    1-3 hlöä

Viihtyisät huoneemme

Meri Deluxe

2-4 hengen huoneet

Tilavista kahden hengen huoneistamme on jylhät näkymät kohti saaristoa. Jokaisessa Meri Deluxe -hotellihuoneessa on oma kylpyhuone, viihtyisä oleskelutila nojatuoleineen ja sohvineen, mukavat ja isot sängyt sekä lisävuodemahdollisuus.

VARUSTUS

Kahvinkeitin, jääkaappi, vesipiste, kylpyhuone, TV, oleskelualue

Perhehuone Merilokki

4-6 hengen huone

Lapsiperheen tarpeisiin suunnitelluissa perhehuoneissamme on yli 50 neliötä tilaa temmeltää. Jokaisessa huoneessa on oma täysin varustettu keittiö ja mahdollisuus lisävuoteille. Auton voi jättää parkkiin aivan huoneen oven eteen; siirtyminen matkalaukkujen ja lasten kanssa on tehty mahdollisimman vaivattomaksi.

Hotellimme matala ranta sopii pienillekin lapsille ja isolla, avaralla pihalla on tilaa ulkoleikeille taaperosta vaariin. 

VARUSTELU

Keittiö, jääkaappi, kylpyhuone, TV, kahvinkeitin

Elämyspoukama - Emäsalontie 152 - 06950 PORVOO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste