Skip to main content
Verkkovajan kattaus
Merimaisemia jylhältä kalliolta ja rustiikkista romantiikkaa

Juhlatilat porvoo

Järjestä upeat juhlat Porvoon saaristossa. Sijaitsemme vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungin vilskeestä ja alle tunnin päässä ovat Helsinki, Kouvola, Kotka ja Hyvinkää.

Poukasta löydät kolme erilaista juhlatilaa. Juhlatiloistamme suurimpaan, Merisaliin, mahtuu jopa 200 henkeä. Intiimimmät ja persoonallisemmat juhlat järjestät Verkkovajassa ja Kalastajan venevajassa.

Pyydä tarjous >>

  • Merisali
    200 hlöä
  • Kalastajan venevaja
    60/110 hlöä
  • Verkkovaja
    15-60 hlöä

Merisali

max 200 henkilöä

Korkealla kallionjyrkänteellä sijaitseva Merisali on valoisa ja avara juhlatila, jonka suurista ikkunoista avautuvat hulppeat maisemat merelle. Salista pääsee suoraan ulos osittain katetulle terassille. Merisaliin mahtuu hyvin jopa 200 juhlijaa ja tilaa jää vielä bändille ja tanssillekin!

Kalastajan venevaja

max 60/110 henkilöä

Upea uniikki Kalastajan Venevaja on entisöity vanhaa henkeä kunnioittaen. Vehreällä rantalehdolla sijaitsevassa vajassa on autenttinen ja romanttinen tunnelma. Ikkunoista näkyvät kimmeltävät maisemat merelle. Juhlasalin ovista pääsee suoraan puuterassille, joka on osittain katettu paviljongilla ja johon osuvat auringonlaskun viimeisen säteet. Terassilla juhlat jatkuvat satoi tai paistoi.

Verkkovaja

Verkkovaja

max 15 henkilöä

Idyllinen Verkkovajamme henkii menneiden aikojen tunnelmaa. Meren välitön läheisyys, luonnon rauha ja kivitakka antavat juhlille persoonalliset puitteet. Juhlista voitte nauttia myös terassilla, jolta avautuvat komeat maisemat kohti merta. Toista moista ei Porvoosta löydy!