Pyöräily porvoossa

Pyöräillen Porvoossa

Porvoo on upea pyöräilykaupunki. Alueelta löytyy lukemattomia kohteita jotka ovat mukavasti ja helposti saavutettavissa. Jokiranta ja sen kahvilat sekä ravintolat ovat mukvai paikkoja pienen tauon pitämiseen pyöräretken lomassa.

Omatoimisesti vai ohjatusti ?

Elämyspoukamasta voit lähteä ohjatuille pyörärtekille joilla ohajjajat pitävät ryhmän turvallisuudesta huolta ja vievät heidät paikkoihin ja pyörilyreiteille joihin et välttämättä itse löytäisi. Pyöräretkiä Porvoossa on monentasoisia, joten niin perheet kuin vauhdikkaampaa pyöräretkeä hakevat löytävät omansa. Myös yöpyvät kahden tai useamman päivän retket ovat mahdollisia.

Toki voit myös vuokrata pyörän ja tutustua alueeseen omatoimisesti. Vuokrattavia pyöriä Porvoossa löytyy niin sähköavusteisina kuin perinteisinä. Muista myös kokeilla hauskoja KICKBIKE potkupyöriä.

Tervetuloa pyöräilemään Porvooseen !

Sauna & majoitus

Yhdistä pyöräretkeen Porvoossa rentouttava saunailta tai jää vaikka koko yöksi. Elämyshotelli Poukama on ainutlaatuinen hotelli Porvoossa! Hotellihuoneiden lisäksi voit valita majoitrukseen vaikka tentsile puuteltan joko saaressa tai Hotellin läheisyydessä.

Olemme lähellä

Emäsalontie 152
06950 Porvoo
020 733 0000
info(at)elamyspoukama.fi

Olemme vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Pyöräily sopii kaikille!

Pyöräily parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Kun tekniikka on kohdillaan, pyöräilyon kokonaisvaltaista liikuntaa, joka vahvistaa keskivartaloa, jalkoja ja käsiä – koko kehoa. Samalla näet Porvoota himen laajemmin kuin kävellen.

Pyöräily sopii kaikille ja ne joille perinteinen polkupyörä tuntuu hankalalta ajoasennon takia niin apu voi löytyä KICKBIKE potkupyöristä.

Pyöräretki oppaan johdolla

Polkupyöräretki porvoossa vie sinut oppaan johdolla kauniiseen saaristomaisemaan nauttimaan luonnosta ja sen kiireettömyydestä.

retken reitit ja vaativuus valitaan ryhmän mukaan ja kaikille löytyy omaan tassoon sopiva pyöräretki.

Ennen lähtöä järjestetään lyhyt tekniikkaopastus, jossa opas käy läpi pyöräilyntekniikan sekä turvallisuusasiat. Puemme pyöräilykypärät ja pyöräretki voi alkaa. 

Järjestämme eritasoisia ja -pituisia retkiä kunkin porukan omien toiveiden mukaan. Tutustu ja osta rpolkupyöräretket verkkokaupassa tai ole yhteydessä suoraan meihin jos sieltä ei sopivaa retkeä löydy.

Elämyspoukama - Emäsalontie 152 - 06950 PORVOO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste