Skip to main content

Pyöräillen Porvoossa

Porvoo on upea pyöräilykaupunki. Alueelta löytyy lukemattomia hienoja pyöräilykohteita, jotka ovat mukavasti ja helposti saavutettavissa, joko omalla tai vuokratulla pyörällä.

Porvoon vanhakaupunki ja jokiranta ovat mukavia kohteita pyöräretkelle ja niiden kahvilat sekä ravintolat toimivat pienen tauon pitämiseen pyöräretken lomassa.

Omatoimisesti vai ohjatusti ?

Elämyspoukamasta voit lähteä ohjatuille pyöräretkille joilla ohjaajat pitävät ryhmän turvallisuudesta huolta ja vievät heidät paikkoihin ja pyöräilyreiteille, joihin et välttämättä itse löytäisi.

Pyöräretki vaihtoehtoja Porvoossa on monentasoisia, joten niin perheet kuin vauhdikkaampaa pyöräretkeä hakevat löytävät omansa.
Myös useamman päivän retket ovat mahdollisia ja yöpyminen onnistuu mukavasti hotelli Poukamassa.

Toki voit myös vuokrata pyörän ja tutustua alueeseen omatoimisesti.
Vuokrattavia pyöriä Porvoossa löytyy niin sähköavusteisina kuin perinteisinä. Muista myös kokeilla hauskoja KICKBIKE potkupyöriä.

Tervetuloa pyöräilemään Porvooseen !

Sauna & majoitus

Yhdistä pyöräretkeen rentouttava saunailta. Elämyspoukamasta löytyy useampi saunaosasto paljuineen, missä on mukava rentoutua päivän päätteeksi.

Vai jäisitkö yöksi?

Elämyshotelli Poukama on ainutlaatuinen hotelli Porvoossa! Hotellihuoneiden lisäksi voit valita majoitukseen vaikka riippumaton joko saaressa tai Hotellin läheisyydessä.

Olemme lähellä

Emäsalontie 152
06950 Porvoo
020 733 0000
tapahtumat(at)elamyspoukama.fi

Olemme vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Pyöräily sopii kaikille!

Pyöräily parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Kun tekniikka on kohdillaan, pyöräily on kokonaisvaltaista liikuntaa, joka vahvistaa keskivartaloa, jalkoja ja käsiä – koko kehoa.
Samalla näet Porvoota hieman laajemmin kuin kävellen.

Pyöräily sopii kaikille ja heille joille perinteinen polkupyörä tuntuu hankalalta ajoasennon takia voi apu löytyä KICKBIKE potkupyöristä.