Skip to main content
Hääjuhlat Porvoossa

Ikimuistoiset juhlat

Porvoon saaristossa

Vietä elämäsi juhlat meren rannalla, luonnonkaunissa Poukamassa. Meillä järjestät niin rauhalliset ristiäiset kuin villit polttarit ja ikimuistoiset häät.

Juhlapalvelumme kautta saat kaiken tarvitsemasi: suussa sulavat tarjoilut, majoituksen isommallekin porukalle, ikimuistettavaa ohjelmaa ja tilavan saunan sisäuima-altaineen ja ulkoporeammeineen.

Juhliin kirkkoveneellä tai bussikyydillä

Poukamasta on noin 15 minuutin ajomatka Porvoon keskustaan. Helsinki, Kotka, Hyvinkää ja Kouvola sijaitsevat alle tunnin ajomatkan päässä. 

Paikalle pääset yhteistyökumppanimme Oy Kaj Forsblomin bussikyydillä tai merta pitkin esim. kirkkoveneellämme.

Monipuoliset juhlapalvelut vaativammallekin juhlijalle

Koska kaikki juhlat ovat ainutlaatuisia, autamme sinua järjestämään juuri sellaiset häät, polttarit, syntymäpäivät tai muut juhlat kuin sinä haluat aina somistuksesta ja kukkien hankinnasta hulvattomiin ohjelmanumeroihin saakka. Poukaman juhlapalvelut täyttävät vaativammankin juhlijan tarpeet. 

Kerro siis toiveesi niin toteutetaan yhdessä elämäsi juhlat Porvoossa!

Keskity juhlimaan. Heitä huolesi!

Tilausravintolamme tarjoilee saariston makuja

Poukaman oma tilausravintola-catering tarjoaa juhlijoille valmiita menuja – tai voitte koota juuri teidän juhliinne sopivan oman menunne. Keittiömestarimme loihtii kaikki tarjoilut itse alusta alkaen Poukaman omassa keittiössä. Hän suosii aina tuoreita ja lähituotettuja raaka-aineita ja nappaa keittiöömme paikallisten kalastajien parhaat saaliit. Kalaruoan lisäksi Kalastajan tytär valmistaa myös muhevia liharuokia ja monipuolisia kasvisannoksia.

Majoitusta juhlavieraille

Elämyspoukamassa on 25 kpl 1–6 hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone  Kaikkiaan majoituskapasiteettimme on jopa 70 vieraan seurue, ja järjestämme tarvittaessa lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla.

Tutustu Hotelli Poukamaan >

Esiintyjiä ja oheisohjelmaa

Millaista ohjelmaa haluaisit juhliisi? Musiikkia? Taikurin show? Näyttävää baarimestarityöskentelyä? Tiimipelejä? Poukamalla on erittäin laaja skaala erilaisia aktiviteettejä, joilla saat lisämaustetta juhliisi. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. taikuri Simo AaltoShowbartenders ja Magnum Live

Tutustu aktiviteetteihimme >