Skip to main content
Tekemistä Elämyspoukamassa ympäsi vuoden

Lomapaketit Porvoo

Varaa rentouttava lomapaketti Elämyspoukamamasta

Elämyspoukaman lomapaketit porvoossa sopivat täydellisesti koko perheen lomanviettoon tai vaikka aikuisten viikonloppulomaksi. Varaa lomapaketti Porvooseen ja tule nauttimaan luonnon rauhasta Elämyspoukaman viihtyisään hotelliin ja tutustumaan upeaan historialliseen Porvooseen.

Elämyksiä ympärivuotisesti lomapaketteihin

Meiltä löytyy paljon mahdollisuuksia omatoimiseen ulkoiluun ympärivuotisesti.

Melo tai pyöräile kesällä

Kesäisin voit littää lomapakettiin melontaa joko omatoimisesti vuokrakajakilla tai valita ohjatun melontaretken. Samoin polkupyörävuokraus ja ohjatut pyöräretket kuuluvat Elämyspoukaman palveluihin ja on liitettävissä lomapaktteihin Lähimetsät ovat mainioita marja- ja sienialuetta.

Pilkille tai lumikenkäilemään talvella

Talvella voit lähteä pilkille Byvikenin lahdelle jonka ahvenet ovat usein syönnillä. Koko perhe nauttii pulkkamäen vauhdista hotellin piha-alueella. Tee lumikengillä omat polkusi lähimetsiin tai käy tutustumassa Porvoon virkistysalueisiin ja luontopolkuihin.

Myös tunnelmallinen laavumme on lomapaketin varanneiden käytössä. Nuotion ääressä grillaat makkarat ja keität lämmikkeeksi nokipannukahvit nauttien samalla Byvikenin lahden upeista maisemista.

Emäsalon saarella sijaitsevat Varlaxuddenin ja Stornäsuddenin virkistysalueet ovat näkemisen arvoisia paikkoja joihin Fatbikella pääset helposti. Sipoonkorven kansallispuisto sijaitsee n. puolen tunnin ajomatkan päässä ja tarjoaa upeaa talvista luontoa.

Idyllisestä Porvoossa löytyy taatusti nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. 

Varaa siis oma lomapaketti Porvooseen!

Alennus vuokravälineistä

Majoitusvieraanamme saatte alennusta sekä Elämyspoukaman vuokraamon välineistä sekä  Kokonniemen laskettelukeskuksen hissilipuista.

Kokonniemen alennuksen saa majoittumisen yhteydessä annetulla kupongilla laskettelukeskuksen kassalla.

Elämyspoukaman vuokraamon alennukset vaihtelevat tuotteittain joten kysy niistä lisää.

Lisätietoja 

tapahtumat@elamyspoukama.fi

020 733 0000

Hiihtoloman majoitustarjous Porvoo

Varaa majoitus alkaen 95€/yö

Luen lisää Elämyspoukaman hiihtoloma tarjouksista !

Tekemistä lomalle

Pilkkiminen

Lumikenkäily

Fatbike vuokraus Porvoossa

Fatbike

Melonta

Sauna

Pulkkamäki

Ruokailut lomapaketin varanneille

Elämyspaketin ruokailut

Ruokailut ovat tärkeä osa lomanviettoa. Elämyspoukaman tilausravintola palvelee vähintään 10 hengen ryhmiä ja tuottaa toivomanne tarjoilut ryhmällesi varattuun illanviettotilaan tai saunalle.

Porvoo on upea ravintolakaupunki

Läheinen Porvoon vanhakaupunki on myös täynnä upeita makukokemuksia tarjoavia ravintoloita.

Elämyspoukamassa Kahvila Jemma tarjoaa maukkaita saaristonmakuja myös lomapaketin varanneille auki ollessaan. 

Omatoimiset ruokailut lomapaketin varanneille

Laavumme on lomapaketin varanneiden käytössä aina kun se ei ole varattu yksityistilaisuuteen ja siellä voitte grillailla itsenäisesti tilausravintolasta tilaamanne grillattavat ja  myös omia eväitänne. Lomapakettiin kuuluu myös erinomaisesti varustellun  yhteiskeittiön käyttö. Siellä valmistuu helposti ja edullisesti ateriat koko seurueelle. Tilauskeittiöstämme saatte halutessanne myös valmiit lämmitystä vailkla olevat ateriat.

Porvoon vanhasta kaupungista löytyy upeita ravintoloita kaikkeen makuun ja ne tarjoavat upeita makuelämyksiä. Kysy millaisia alennuksia voimme sinulle löytää kumppaneiltamme.

Lomapakettien varaajille laavu käytössä
Kahvila Jemman tarjoiluja