Parhaat lomapaketit Porvoossa tarjoaa Elämyspoukama

Varaa rentouttava viikonloppuloma tai pidempi loma koko perheelle 

Elämyspoukaman lomapaketit porvoossa sopivat täydellisesti koko perheen lomanviettoon tai vaikka aikuisten viikonloppulomaksi. Tule nauttimaan luonnon rauhasta Elämyspoukaman viihtyisään hotelliin ja tutustumaan upeaan Porvooseen.

Elämyksiä ympärivuotisesti

Meiltä löytyy paljon mahdollisuuksia omatoimiseen ulkoiluun ympärivuotisesti.

Melo tai pyöräile kesällä

Kesäisin voit meloa joko omatoimisesti vuokrakajakilla tai ohjatulla melontaretkellä. Samoin polkupyörävuokraus ja ohjatut pyöräretket kuuluvat Elämyspoukaman palveluihin. Lähimetsät ovat mainioita marja- ja sienialuetta.

Pilkille tai lumikenkäilemään talvella

Talvella voit lähteä pilkille Byvikenin lahdelle jonka ahvenet ovat usein syönnillä. Koko perhe nauttii pulkkamäen vauhdista hotellin piha-alueella. Tee lumikengillä omat polkusi lähimetsiin tai käy tutustumassa Porvoon virkistysalueisiin ja luontopolkuihin.

Myös tunnelmallinen laavumme on vieraidemme käytössä. Nuotion ääressä grillaat makkarat ja keität lämmikkeeksi nokipannukahvit nauttien samalla Byvikenin lahden upeista maisemista.

Emäsalon saarella sijaitsevat Varlaxuddenin ja Stornäsuddenin virkistysalueet ovat näkemisen arvoisia paikkoja joihin Fatbikella pääset helposti. Sipoonkorven kansallispuisto sijaitsee n. puolen tunnin ajomatkan päässä ja tarjoaa upeaa talvista luontoa.

Idyllisestä Porvoossa löytyy taatusti nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. 

Tekemistä lomalle

Pilkkiminen

Lumikenkäily

Fatbike vuokraus Porvoossa

Fatbike

Melonta

Sauna

Pulkkamäki

Ruokailut vieraillemme

Lomapakettien varaajille laavu käytössä

Kahvila Jemma tarjoaa maukkaita saaritosn makuja auki ollessaan.

Tilausravintolamme kautta saatte varattua vähintään 10 hengen ryhmille toivomanne tarjoilut ryhmällesi varattuun illanviettotilaan tai saunalle.

Laavumme on käytössänne ja siellä voitte grillailla itsenäisesti 

Myös yhteiskeittiö on majoittujien käytössä

Porvoo on upea ravintolakaupunki

Porvoon vanhasta kaupungista löytyy upeita ravintoloita kaikkeen makuun ja ne tarjoavat upeita makuelämyksiä. Kysy millaisia alennuksia voimme sinulle löytää kumppaneiltamme.

Elämyspoukama - Emäsalontie 152 - 06950 PORVOO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste