Melontaretki Porvoon saaristossa

SUP lautavuokrausta Porvoon saaristossa

Vuokraa SUP ja lähde saariston vesille rentoutumaan  omatoimiselle suppailu retkelle. Elämyspoukaman vuokrattavat SUP laudat ovat sopivia aloittelevalle suppailijalle. Kysy myäös retkieväitä SUP laudan  vuokrauksen yhteydessä.

Ei aikaisempaa SUP lautailu kokemusta?

Omatoimiset retket soveltuvat heille, joilla on ennestään jonkin verran melontakokemusta. Aivan kokemattomille suosittelemme ohjattuja melontaretkiämme tai ohjattuja melontakokeiluja. Näissä ammattitaitoiset ja koulutetut ohjaajamme neuvovat sinua melonnan perusteissa ja huolehtivat turvallisuudestasi ja pääset uuden harrastuksen saloihin nopeasti kiinni.

Myös aloitteliville suppailijoille

Elämyspoukaman ranta sopii hyvin myös aloittelijoille suppailijoille, sillä alue on suojaisa ja meri tyyni. Aivan aloittelijat pääsevät siten kokeilemaan SUP lautoja turvallisesti.

Pukeuduthan SUP lauta retkelle niin, että olet suojautunut kylmältä, roiskeilta ja porottavalta auringolta. tarvittessa voit kysyä lisätietoja myyntipalvelustamme ennen kajakin vuokrausta. 

SUP laudan vuokraus onnistuu alla olevasta upotuksesta.

Tervetuloa suppailemaan Porvoon saaristoon !

Sauna & majoitus

Yhdistä SUP lautavuokraukseen rentouttava saunailta tai jää vaikka koko yöksi. Elämyshotelli Poukama on ainutlaatuinen hotelli Porvoossa! Hotellihuoneiden lisäksi voit valita majoitrukseen vaikka tentsile puuteltan joko saaressa tai Hotellin läheisyydessä.

Olemme lähellä

Emäsalontie 152
06950 Porvoo
020 733 0000
info(at)elamyspoukama.fi

Olemme vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

VUOKRAA SUP LAUTA

Melonta sopii kaikille!

Melonta parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Kun tekniikka on kohdillaan, melonta on kokonaisvaltaista liikuntaa, joka vahvistaa keskivartaloa, jalkoja ja käsiä – koko kehoa.

Melonta sopii erityisen hyvin toimistotyötä tekeville, sillä se pistää selän kiertämään puolelta toiselle ja vahvistaa tärkeitä tukilihaksia.

Elämyspoukama - Emäsalontie 152 - 06950 PORVOO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste