Melontaretki Porvoon saaristossa

SUP lautavuokrausta Porvoossa

Vuokraa SUP ja lähde saariston vesille rentoutumaan  omatoimiselle suppailu retkelle. Elämyspoukaman vuokrattavat SUP laudat ovat sopivia aloittelevalle suppailijalle. Kysy myäös retkieväitä SUP laudan  vuokrauksen yhteydessä.

Ei aikaisempaa SUP lautailu kokemusta?

Omatoimiset retket soveltuvat heille, joilla on ennestään jonkin verran melontakokemusta. Aivan kokemattomille suosittelemme ohjattuja melontaretkiämme tai ohjattuja melontakokeiluja. Näissä ammattitaitoiset ja koulutetut ohjaajamme neuvovat sinua melonnan perusteissa ja huolehtivat turvallisuudestasi ja pääset uuden harrastuksen saloihin nopeasti kiinni.

Myös aloitteliville suppailijoille

Elämyspoukaman ranta sopii hyvin myös aloittelijoille suppailijoille, sillä alue on suojaisa ja meri tyyni. Aivan aloittelijat pääsevät siten kokeilemaan SUP lautoja turvallisesti.

Pukeuduthan SUP lauta retkelle niin, että olet suojautunut kylmältä, roiskeilta ja porottavalta auringolta. tarvittessa voit kysyä lisätietoja myyntipalvelustamme ennen kajakin vuokrausta. 

SUP laudan vuokraus onnistuu alla olevasta upotuksesta.

Tervetuloa suppailemaan Porvoon saaristoon !

Sauna & majoitus

Yhdistä veneretkeen rentouttava saunailta. Elämyspoukamasta löytyy useampi saunaosasto paljuineen missä on mukava rentoutua päivän päätteeksi.

Vai jäisitkö yöksi?

Elämyshotelli Poukama on ainutlaatuinen hotelli Porvoossa! Hotellihuoneiden lisäksi voit valita majoitukseen vaikka Tentsile puuteltan joko saaressa tai Hotellin läheisyydessä.

Olemme lähellä

Emäsalontie 152
06950 Porvoo
020 733 0000
tapahtumat(at)elamyspoukama.fi

Olemme vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

SUP LAUDALLA VIETÄT KESÄN HAUSKIMMAT HETKET

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste